Hei! Mitt navn er Irene Berland, og jeg er en 16 år gammel jente fra Bergen. På denne bloggen kan du lese om min hverdag, mote, foto osv. Kontakt: wakeupblogg@hotmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Julebaking - Lille julaften

Nå er det jo ikke lenge til julaften i det hele tatt, så det er jo en fin tid for julekake baking.Vi har bakt litt av hvert, både pepperkaker, kakemenn og noen andre som jeg ikke kan navnet på. Får virkelig julestemning av å bake kaker og høre på julemusikk, så nå akn julen bare komme altså!

I kveld skal vi se på julefilmer, hovmesteren og kose oss med god mat. I morgen er det jo selveste julaften, så det gleder jeg meg jo masse til!Hva skal dere gjøre i kveld?2 Kommentarer


Ny mobil!

God morgen!

Denne uken fikk jeg endelig mobilen som jeg har ventet så lenge på.. (Har egentlig bare ventet en uke, men føltes som en evighet.) Den gamle mobilen min ble jo stjelt i gymgarderoben i tillegg til 7 andre jenter i klassen sine mobiler, så det var jo utrolig irriterende. Men men, nå har jeg i alle fall fått en ny og mye bedre mobil da, nemlig iphone 4. 

Jeg er utrolig fornøyd foreløbig da, og i tillegg var den ganske billig. Du får kjøpt den på nettsiden til apple uten abbonement for 2 800 kroner. Nå skal jeg i alle fal vokte den med livet, slik at ingen idioter stjeler denne også. 


Hvilken mobil har dere?3 Kommentarer


New in.

Heisann!

Da har jeg kjøpt meg noe nytt siden sist, så tenkte jeg kunen vise dere dette. Jeg har blant annet vært på nyåning av et senter for en liten stund siden, og ellers bare en liten tur til byen sammen med en venninne. Det er ikke så mye da, men bedre enn ingenting.Genser // Bik Bok


Tubeskjerf // h&m

 
Dressjakke // h&m


Vinter boots // Din sko

Hva synes dere?4 Kommentarer


Hva jeg gleder meg til i desember.

God kveld alle sammen!

I dag  er det jo første desember, og jeg våknet opp til et nydelig vinter vær ute med masse snø. Det er jo veldig koselig selvfølgelig! Jeg har gledet meg lenge til denne dagen, eller denne måneden da. Så jeg får håpe at den blir like bra som jeg har forventet meg. Og i desember så har man jo mange tradisjoner og ting som man liker å gjøre, så jeg tenkte å vise dere min liste over hva jeg gleder meg mest til og ser mest frem til i denne fantastiske vinter-måneden.


♥ Julekalender
♥ Snø
 Julefilmer
♥ Varm kakao
♥ Julepynt
♥ Gå med votter, skjerf osv. 
♥ Koselige stunder med familien
♥ Adventstiden
♥ Julaften
♥ Nyttårsaften
♥ Romjulen
♥ Julecup i fotball
♥ Masse god mat
♥ Julesnop
♥ Julemusikk
♥ Jule-barneTV
♥ Julekalendere på tv
♥ Håndball EM
♥ 18 års dag til søsteren min
♥ Lucia dagen
♥ Ta bilder
♥ Julegaver
♥ Shopping
♥ Juleball


Dette her er altså det jeg kan komme på nå av ting som jeg gleder meg til i desember. Her er litt bilder som kan skape litt julestemning.
Hva gleder du deg mest til med desember? 11 Kommentarer


FÅ 200 KRONER GRATIS TIL Å BRUKE PÅ BLUSH.NO

WOW, supert tilbud folkens!  Jeg oppdaget nettopp at man i dag kan få 200 kroner gratis til å bruke på hva man vil inne på nettsidene til blush. De har jo utrolig mange gode merker da, som for eksempel:

-  i.d Bare Escentuals
- MAC
- Biotherme
- Biosilk
- CHI
- GHD

I tillegg til mange, mange fler!


Jeg har selvfølgelig benyttet meg av dette tilbudet her selv, og bestilt meg en foundation fra i.d Bare Escentuals. 


Dette produktet finner du her.KODEORDET du må bruke i bestillingen din er: Allerblush2012
Trykk her for å komme til nettsiden til blush.

Skal du benytte deg av tilbudet du også?4 Kommentarer


Kipekee

Jeg har nylig oppdaget en helt fantastisk nettside, nemlig Kipekee! Dette er en nettside som selger veldig spesielle og tøffe produkter. I tillegg har de egen julekalender hver dag frem til jul nå i desember.

Jeg har valgt meg ut de to produktene jeg liker best fra nettsiden.


Den første tingen er dette retroaktige polaroidkameraet.


Fujifilm Instax Mini 7S finner dere HER!
 


Det andre jeg ønsker meg er denne stilige leppestiften

Denne finner dere HER!


Har dere hørt om denne nettsiden før?
 3 Kommentarer


hits