Hei! Mitt navn er Irene Berland, og jeg er en 16 år gammel jente fra Bergen. På denne bloggen kan du lese om min hverdag, mote, foto osv. Kontakt: wakeupblogg@hotmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Vinter i Bergen by

Heisann!

I dag kom vinteren til Bergen også. Det har jo vært litt snø her for noen uker siden da, men i dag har det faktisk snødd ganske mye. Men for å være ærlig så hadde jeg egentlig håpet at det ikke snødde før i morgen, for det hadde jo vært ekstra god stemning om snøen hadde kommet 1. desember.. Men men, er jo koselig med vinter uansett da..

I dag har jeg vært på jobb på Bik Bok, og ellers bare slappet av hjemme. Er fremdeles litt syk, så vet ikke om jeg kommer til å finne på noe spessielt i kveld.

 Kakao <3


Snør det hos dere også i dag?3 Kommentarer


New in - Bik Bok

Heisann!

Som mange av dere sikkert er klar over, så var det altså 50% på alle Bik Bok butikkkene i hele Norge på torsdag denne uken. Det er jo et helt fantastisk tilbud, så det er ikke rart at butikkene var stappfull av jenter som ville få med seg hjem et par klesplagg. Jeg var selv en sjapp tur innom, men jeg rakk ikke å prøve noe siden jeg skulle på kamp og det var milevis kø til prøverommene. Men jeg tok sjansen og kjøpte to plagg uansett, og prøvde dem heller når jeg kom hjem.  

Dette var det jeg endte opp med å kjøpe.


Svart paljettkjole 299,- (150,-)
Sølvfarget paljett shorts 349,- (175,-)Hva synes dere? 
Kjøpte dere noe selv denne dagen?8 Kommentarer


LYKKERUUS! - Pakke i posten


Heisann!


Må bare begynne med å si at jeg er sykt glad akkurat nå! Det hele startet med at jeg kom av bussen og skulle til å gå hjem. Jeg gikk og tenkte på at jeg burde kjøpe meg et nytt kamera sånn at det ble litt gøyere å blogge og at jeg kunne få noen fine bilder nå når det går mot vinter. Jeg tenkte at jeg skulle sjekke priser og merker når jeg kom hjem. Men så kom jeg på at jeg hadde en lapp i lommen om at jeg måtte hente en pakke på posten, så jeg gikk rett innom der. Pakken var sånn middels stor, men jeg orket ikke å åpne den før jeg kom hjem.

Jeg forventet meg at det sikkert var noe kjedelige reklame greier eller noe. Men da jeg åpnet pakken fikk jeg egentlig litt sjokk! Det som var inni var et Samsung NX1000 Smart Camera!! Herreguud så glad jeg ble. Jeg hadde nemlig vært med på en konkurranse inne på woman.no for et par måneder siden, og den har jeg da altså vunnet!

Har bare tatt noen bilder med mobilen av kameraet nå, men selve kameraet skal testes skikkelig ut i morgen, og da legger jeg nok ut prøve bildene mine her på bloggen. 
Det beste av alt er at du kan bruke smart mobilen din som fjernkontroll når du tar på selvutløser (!!!)

Tenk at jeg fikk akkurat det jeg trengte helt gratis i posten!
Kameraet har en verdi på 5500 kroner, så det er nok ganske bra.  7 Kommentarer


hits