Hei! Mitt navn er Irene Berland, og jeg er en 16 år gammel jente fra Bergen. På denne bloggen kan du lese om min hverdag, mote, foto osv. Kontakt: wakeupblogg@hotmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Historien om dårlige bilder - innbrudd

God kveld!

Jeg har tenkt å gi dere en forklaring på hvorfor jeg enten bruker gamle bilder eller dårlige mobilbilder på bloggen for tiden. Og grunnen til det er altså at da jeg var med bestevenninnen min Malin til Kreta, så var det innbrudd i leiligheten våres om natten mens vi lå og sov. Og da våknet vi altså opp neste morgen uten kameraene våre og uten penger. Det var utrolig irriterende, og veldig ekkelt med tanke på at det hadde vært noen fremmede inne i leiligheten våres. Men vi har vel selv litt skyld i dette da, siden vi var så dum og sov med terassedøren åpen siden det var så sinnsykt varmt.. Men forsikringsselskapet har ebtalt oss litt tilbake, så skal kjøpe meg et nytt kamera snart! 

Har du et kamera du kan anbefale meg å kjøpe?4 Kommentarer


Nytt design

Hei igjen!

Som dere kanskje legger merke til så har jeg fått meg nytt design. Eller det vil si at jeg prøver meg frem nå. Jeg har i hvertfall endret header og profilbilde, i tilleg til noen få andre ting. Blir mye mer morivert til å blogge hver gang jeg får nytt design, og jeg syntes det passet god med et høst preget design nå på denne tiden av året.

Men jeg lurte på om det var noen som kunne hjelpe meg med noe.. Hvis dere ser helt til høyre side, så er det ikke all teksten som er med der det står kategorier og sånt. Hvordan kan jeg få det bredere? Vær så snill å hjelp meg hvis dere vet det, da hadde jeg blitt super glad! 


Her er bilde jeg brukte til å lage headeren min:

Hva synes dere om mitt nye design?
Og er det noen som vet svaret på det jeg trenger hjelp til? (Fikk det til)
 11 Kommentarer


Open your eyes and see the beauty

Litt for dårlig til å huske på bloggen, skal sjerpe meg.2 Kommentarer


Litt nytt

Heisann!

Jeg var jo på Sartor Storsenter sammen med Marthe for noen dager siden, og lovte å vise hva jeg hadde kjøpt, så de skal dere få se nå. Er så lenge siden jeg har vært på shopping, så det var egentlig bare deilig å få svidd av noen penger, selvom jeg ikke kjøpte så mye da.


Topp fra BikBok


Armbånd/Ring fra BikBok


Earcuff fra h&m.


Hva syntes dere om innkjøpet? 2 Kommentarer


hits