Hei! Mitt navn er Irene Berland, og jeg er en 16 år gammel jente fra Bergen. På denne bloggen kan du lese om min hverdag, mote, foto osv. Kontakt: wakeupblogg@hotmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Første skoledag

Hei!
I dag var altså første skoledag på videregående, og jeg gruet meg egentlig helt sinnsykt. Det var rett før jeg og Marthe kom for sent fordi det var ganske så umulig å finne ut hvilket rom vi skulle være på. Men vi fant frem til slutt, og da vi møtte den nye klassen virket de ganske okei hele gjengen. Dagen i dag har bare gått ut på å få masse info, bli litt kjent med hverandre og få utdelt både sekk, bøker, MacBook Pro, ?håndkle og paraply?.. Så du kan si det var et slit å skulle få med seg alle tingene hjem. Men jeg har i hvertfall fått et godt inntrykk av både klassen og skolen, så satser på at dette kommer til å bli et fint skoleår! 

Nå som jeg endelig har fått erstattet den treige og lille dritt pc'en jeg hadde, men en MacBook Pro, så satser jeg på at blogglysten blir mye større, så det er vel en posetiv ting det da! 
Håper dere og har hatt en fin dag!4 Kommentarer


Ny skole, nye muligheter.

Jeg kan vel gjette at jeg ikke er den eneste 15/16 åringen som sitter med en del nerver for morgendagen nå? Det er da alt begynner. Du skal gå fra den trygge ungdomsskolen der du kjente nesten alle, til en helt ny skole hvor du kanskje kjenner et par stykker. Det er i hvertfall sånn det kommer til å bli for min del, for jeg skal nemmelig begynne på en skole inne i byn som ligger et godt stykke fra der jeg bor. Men det er jo en grunn til at jeg ikke har søkt på den videregående skolen som ligger rett vedsiden av gamleskolen. Og grunnen til det er jo nemmelig at jeg ønsker å komme meg litt vekk til et nytt sted og til nye mennesker. JA, jeg har nerver og gruer meg en del, men jeg tror egentlig det kommer til å gå ganske så greit. Må innrømme at jeg samtidig gleder meg litt, spessielt til å se hvem jeg skal gå i klasse med. 

Lykke til alle dere som også skal begynne på videregående i morgen!0 Kommentarer


hits