Hei! Mitt navn er Irene Berland, og jeg er en 16 år gammel jente fra Bergen. På denne bloggen kan du lese om min hverdag, mote, foto osv. Kontakt: wakeupblogg@hotmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Hva jeg gleder meg til i desember.

God kveld alle sammen!

I dag  er det jo første desember, og jeg våknet opp til et nydelig vinter vær ute med masse snø. Det er jo veldig koselig selvfølgelig! Jeg har gledet meg lenge til denne dagen, eller denne måneden da. Så jeg får håpe at den blir like bra som jeg har forventet meg. Og i desember så har man jo mange tradisjoner og ting som man liker å gjøre, så jeg tenkte å vise dere min liste over hva jeg gleder meg mest til og ser mest frem til i denne fantastiske vinter-måneden.


♥ Julekalender
♥ Snø
 Julefilmer
♥ Varm kakao
♥ Julepynt
♥ Gå med votter, skjerf osv. 
♥ Koselige stunder med familien
♥ Adventstiden
♥ Julaften
♥ Nyttårsaften
♥ Romjulen
♥ Julecup i fotball
♥ Masse god mat
♥ Julesnop
♥ Julemusikk
♥ Jule-barneTV
♥ Julekalendere på tv
♥ Håndball EM
♥ 18 års dag til søsteren min
♥ Lucia dagen
♥ Ta bilder
♥ Julegaver
♥ Shopping
♥ Juleball


Dette her er altså det jeg kan komme på nå av ting som jeg gleder meg til i desember. Her er litt bilder som kan skape litt julestemning.
Hva gleder du deg mest til med desember? 11 Kommentarer


Open your eyes and see the beauty

Litt for dårlig til å huske på bloggen, skal sjerpe meg.2 Kommentarer


We heart it


Heisann!

Jeg er ganse sikker på at mange av dere allerede vet om denne nettsiden som heter weheartit. Men for dere som ikke har hørt omd en før, så kan jeg fortelle at det er en nettside full av inspirerende bilder, mest for jenter, men kanskje noen for gutter og. Bildene er nemmelig tagget, så du kan søke etter akkuratt det du er ute etter, eller bare se om du finner noe som inspirerer deg. Jeg er en veldig stor fan av denne nettsiden, og er stort sett innpå daglig. Har plukket ut et par bilder som jeg tenkte å vise dere.


 


www.weheartit.com

Er dere ofte innom denne nettsiden?8 Kommentarer


Today's words. ♥ ♥ ♥ ♥ ♥7 Kommentarer


hits