Hei! Mitt navn er Irene Berland, og jeg er en 16 år gammel jente fra Bergen. På denne bloggen kan du lese om min hverdag, mote, foto osv. Kontakt: wakeupblogg@hotmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Happy Valentines Day!

Joda, jeg kan tippe at dere alle sammen allerede har fått inn med teskje at det er valentines day i dag. Men jeg har jo ikke så veldig mye annet fornuftig å blogge om akkurat nå, så da blir det jo et slikt innlegg fra meg også. Jeg kan jo begynne med å si at jeg ikke har noen kjæreste da, så derfor ble min valentines date min kjære bestevenninne Ingrid. Vi tok oss en tur til byen i dag en stund etter skolen. Vi var ikke helt klar over på forhånd hva vi skulle der egentlig, men vi endte opp med å shoppe litt og sette oss ned for og ta en milkshake og bare prate om alt mulig. 

I denne dagens fine anledning har jeg tatt meg bryet med å lage en liten Valentine kollasj, med irriterende søte bilder, hehehe....
 
Og her er et lite sneak peak bilde av hva jeg kjøpte i dag.
Hadde dere en fin Valentines Day? 2 Kommentarer


Julebaking - Lille julaften

Nå er det jo ikke lenge til julaften i det hele tatt, så det er jo en fin tid for julekake baking.Vi har bakt litt av hvert, både pepperkaker, kakemenn og noen andre som jeg ikke kan navnet på. Får virkelig julestemning av å bake kaker og høre på julemusikk, så nå akn julen bare komme altså!

I kveld skal vi se på julefilmer, hovmesteren og kose oss med god mat. I morgen er det jo selveste julaften, så det gleder jeg meg jo masse til!Hva skal dere gjøre i kveld?2 Kommentarer


Vinter i Bergen by

Heisann!

I dag kom vinteren til Bergen også. Det har jo vært litt snø her for noen uker siden da, men i dag har det faktisk snødd ganske mye. Men for å være ærlig så hadde jeg egentlig håpet at det ikke snødde før i morgen, for det hadde jo vært ekstra god stemning om snøen hadde kommet 1. desember.. Men men, er jo koselig med vinter uansett da..

I dag har jeg vært på jobb på Bik Bok, og ellers bare slappet av hjemme. Er fremdeles litt syk, så vet ikke om jeg kommer til å finne på noe spessielt i kveld.

 Kakao <3


Snør det hos dere også i dag?3 Kommentarer


Historien om dårlige bilder - innbrudd

God kveld!

Jeg har tenkt å gi dere en forklaring på hvorfor jeg enten bruker gamle bilder eller dårlige mobilbilder på bloggen for tiden. Og grunnen til det er altså at da jeg var med bestevenninnen min Malin til Kreta, så var det innbrudd i leiligheten våres om natten mens vi lå og sov. Og da våknet vi altså opp neste morgen uten kameraene våre og uten penger. Det var utrolig irriterende, og veldig ekkelt med tanke på at det hadde vært noen fremmede inne i leiligheten våres. Men vi har vel selv litt skyld i dette da, siden vi var så dum og sov med terassedøren åpen siden det var så sinnsykt varmt.. Men forsikringsselskapet har ebtalt oss litt tilbake, så skal kjøpe meg et nytt kamera snart! 

Har du et kamera du kan anbefale meg å kjøpe?4 Kommentarer


Nytt design

Hei igjen!

Som dere kanskje legger merke til så har jeg fått meg nytt design. Eller det vil si at jeg prøver meg frem nå. Jeg har i hvertfall endret header og profilbilde, i tilleg til noen få andre ting. Blir mye mer morivert til å blogge hver gang jeg får nytt design, og jeg syntes det passet god med et høst preget design nå på denne tiden av året.

Men jeg lurte på om det var noen som kunne hjelpe meg med noe.. Hvis dere ser helt til høyre side, så er det ikke all teksten som er med der det står kategorier og sånt. Hvordan kan jeg få det bredere? Vær så snill å hjelp meg hvis dere vet det, da hadde jeg blitt super glad! 


Her er bilde jeg brukte til å lage headeren min:

Hva synes dere om mitt nye design?
Og er det noen som vet svaret på det jeg trenger hjelp til? (Fikk det til)
 11 Kommentarer


Litt nytt

Heisann!

Jeg var jo på Sartor Storsenter sammen med Marthe for noen dager siden, og lovte å vise hva jeg hadde kjøpt, så de skal dere få se nå. Er så lenge siden jeg har vært på shopping, så det var egentlig bare deilig å få svidd av noen penger, selvom jeg ikke kjøpte så mye da.


Topp fra BikBok


Armbånd/Ring fra BikBok


Earcuff fra h&m.


Hva syntes dere om innkjøpet? 2 Kommentarer


Første skoledag

Hei!
I dag var altså første skoledag på videregående, og jeg gruet meg egentlig helt sinnsykt. Det var rett før jeg og Marthe kom for sent fordi det var ganske så umulig å finne ut hvilket rom vi skulle være på. Men vi fant frem til slutt, og da vi møtte den nye klassen virket de ganske okei hele gjengen. Dagen i dag har bare gått ut på å få masse info, bli litt kjent med hverandre og få utdelt både sekk, bøker, MacBook Pro, ?håndkle og paraply?.. Så du kan si det var et slit å skulle få med seg alle tingene hjem. Men jeg har i hvertfall fått et godt inntrykk av både klassen og skolen, så satser på at dette kommer til å bli et fint skoleår! 

Nå som jeg endelig har fått erstattet den treige og lille dritt pc'en jeg hadde, men en MacBook Pro, så satser jeg på at blogglysten blir mye større, så det er vel en posetiv ting det da! 
Håper dere og har hatt en fin dag!4 Kommentarer


Ny skole, nye muligheter.

Jeg kan vel gjette at jeg ikke er den eneste 15/16 åringen som sitter med en del nerver for morgendagen nå? Det er da alt begynner. Du skal gå fra den trygge ungdomsskolen der du kjente nesten alle, til en helt ny skole hvor du kanskje kjenner et par stykker. Det er i hvertfall sånn det kommer til å bli for min del, for jeg skal nemmelig begynne på en skole inne i byn som ligger et godt stykke fra der jeg bor. Men det er jo en grunn til at jeg ikke har søkt på den videregående skolen som ligger rett vedsiden av gamleskolen. Og grunnen til det er jo nemmelig at jeg ønsker å komme meg litt vekk til et nytt sted og til nye mennesker. JA, jeg har nerver og gruer meg en del, men jeg tror egentlig det kommer til å gå ganske så greit. Må innrømme at jeg samtidig gleder meg litt, spessielt til å se hvem jeg skal gå i klasse med. 

Lykke til alle dere som også skal begynne på videregående i morgen!0 Kommentarer


hits