Hei! Mitt navn er Irene Berland, og jeg er en 16 år gammel jente fra Bergen. På denne bloggen kan du lese om min hverdag, mote, foto osv. Kontakt: wakeupblogg@hotmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Hvilke sko?

Hjelp meg! 

Jeg har bestemt meg for å bestille meg noen Nike free run + 2 løpesko fra nettet. Jeg søkte bare på google for å finne bilde av noen jeg likte, og derretter fant jeg nettsiden hvor de solgte skoene. Jeg endte opp med samme nettside som søsteren min nettopp har bestilt sine sko fra, så jeg vet i det minste at det er en side jeg kan stole på. Fordelen ved å bestille fra nettet er at du får det så utrolig mye billigere enn om du kjøper det i butikk. Dette gjelder selvfølgelig ikke alle nettsider, men sånn vanligvis liksom.

Jeg har i allefall valgt meg ut to par favorittsko, begge to i rosa faktisk..  Men problemet mitt nå er at jeg absolutt ikke klarer å bestemme meg for hvilket par jeg skal kjøpe..  Derfor trenger jeg deres mening. Hvilke av disse to skoparene synes DU er finest? 

Disse....


Eller disse?


Begge parene koster rett under 450 norske kroner INKLUDERT frakt! Er ikke det utrolig billig? Vet at det ikke er noe tull heller, for søsteren min har som sagt bestilt derfra allerede.

Da er jeg spent på å høre deres mening om hvilke skopar dere likte best??9 Kommentarer


Sparkling iphone

For en stund siden festet jeg et klistrende deksel på mobilen min. Det er glitrende av sølve diamanter. Føler meg litt glamorus med dette må jeg si hehe, men diamantene har begynt å falle av en del da så det er kjipt. Jeg vils i at det beskytter mobilen en del, men ikke like bra som et vanlig deksel da. Jeg kjøpte dette på Bik bok, tror det kostet 99,- for to stykker, så jeg har et annet jeg skal bytte til snart. 
 
 På disse første bildene ser det egentlig litt rart ut på grunna v at blitsen gjør diamantene så enkle. Men dere ser bedre på siste bilde hvordan det ser ut i virkeligheten.Hva synes dere?

Har dere kanskje prøvd noe lignende selv?4 Kommentarer


Hair cuff - for et gjennomført antrekk

God morgen solstråler!

Jeg tipper at de fleste av dere er klar over hva hair cuff er for noe. Men for dere som ikke vet det, så kan jeg fortelle at det er en slags metall ring som du fester rundt hestehalen slik at strikket ikke vises. Dette har blitt et "must have" for veldig mange, og jeg synes det kan være med på å fullføre et antrekk. 

Selv har jeg to forskjellige hair cuffs, en i sølv, og en i gull.
 


Dette er ikke en fullstendig ring, men den skjuler strikket bra uansett.Bildene er tatt fra den perioden håret mitt var på sitt rødeste. Fargen er nesten ute av håret nå. Hva synes du om hair cuff? Har du det selv kanskje?2 Kommentarer


Ny mobil!

God morgen!

Denne uken fikk jeg endelig mobilen som jeg har ventet så lenge på.. (Har egentlig bare ventet en uke, men føltes som en evighet.) Den gamle mobilen min ble jo stjelt i gymgarderoben i tillegg til 7 andre jenter i klassen sine mobiler, så det var jo utrolig irriterende. Men men, nå har jeg i alle fall fått en ny og mye bedre mobil da, nemlig iphone 4. 

Jeg er utrolig fornøyd foreløbig da, og i tillegg var den ganske billig. Du får kjøpt den på nettsiden til apple uten abbonement for 2 800 kroner. Nå skal jeg i alle fal vokte den med livet, slik at ingen idioter stjeler denne også. 


Hvilken mobil har dere?3 Kommentarer


hits