Hei! Mitt navn er Irene Berland, og jeg er en 16 år gammel jente fra Bergen. På denne bloggen kan du lese om min hverdag, mote, foto osv. Kontakt: wakeupblogg@hotmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Hjemmelaget shampoo og balsam.

I går prøvde jeg å lage min egen hjemmelagde shampoo og balsam. Det var faktisk latterlig lett! Det eneste du trenger til shampoen er melk, som du tar oppi en sprayflaske og sprayer i hele håret. Det høres kanskje forferdelig ekkelt ut, men du skal jo tross alt dusje det vekk igjen rett etter du har tatt det i. Du kan bruke litt vanlig shampoo etterpå for å skylle det skikkelig utav.

For å lage balsam trenger du egg (hvor mange avhenger av lengde og tykkelse på håret ditt) og litt babyoje eller matolje som du visper sammen med en gaffel. Dette påfører du i håret etter shamponeringen og lar det virke i noen få minutter før du skylder det ut i LUNKENT vann. Om du skylder i for varmt vann kan egget nesten begynne å steke i håret ditt.
 Jeg ble faktisk veldig fornøyd med resultatet etter å ha prøvd dette her. Håret ble veldig lett og skinnende!

Har dere prøvd noe lignende før? 


  

Ida
Veldig skeptisk. Shampoo skal jo vaske håret rent. For rengjøring trenger man såpe. Melk inneholder ikke såpe :p funker kanskje bedre å bruke det som en to-trinns hårkur? Men bra du ble fornøyd :)
03.09.2012, 23:01
Irene Berland
Ida: kanskje du har rett i det, selvom jeg følte at det funket greit. Men er nok ikke noe jeg komemr til å gjøre hver gang jeg skal vaske håret ;)
03.09.2012, 23:22
URL: http://wakeup.blogg.no/
Linn Antonie
hehe, litt skeptisk jeg også ;) er frisør selv, men Odefaren min har fortalt om d med egg i håret for lenge siden :P ta heller mine råd om shampooene :) men greit å prøve da, man kan ikke gi seg før man prøver ;)
03.09.2012, 23:34
URL: http://linnantonie.blogg.no
Mina
så lurt!

sv: takk, den er fra h&m ;)
03.09.2012, 23:46
URL: http://midaw.blogg.noNavn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits