Hei! Mitt navn er Irene Berland, og jeg er en 16 år gammel jente fra Bergen. På denne bloggen kan du lese om min hverdag, mote, foto osv. Kontakt: wakeupblogg@hotmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Første skoledag

Hei!
I dag var altså første skoledag på videregående, og jeg gruet meg egentlig helt sinnsykt. Det var rett før jeg og Marthe kom for sent fordi det var ganske så umulig å finne ut hvilket rom vi skulle være på. Men vi fant frem til slutt, og da vi møtte den nye klassen virket de ganske okei hele gjengen. Dagen i dag har bare gått ut på å få masse info, bli litt kjent med hverandre og få utdelt både sekk, bøker, MacBook Pro, ?håndkle og paraply?.. Så du kan si det var et slit å skulle få med seg alle tingene hjem. Men jeg har i hvertfall fått et godt inntrykk av både klassen og skolen, så satser på at dette kommer til å bli et fint skoleår! 

Nå som jeg endelig har fått erstattet den treige og lille dritt pc'en jeg hadde, men en MacBook Pro, så satser jeg på at blogglysten blir mye større, så det er vel en posetiv ting det da! 
Håper dere og har hatt en fin dag!


  

maariellanthonissen
pen du er !
Irene Berland
tusen takk :)
27.08.2012, 21:12
URL: http://wakeup.blogg.no/
Susanne Andersen Tjøstheim
Fin blogg :)
04.09.2012, 11:34
URL: http://www.sushisusi.blogg.no
Irene Berland
Susanne Andersen Tjøstheim: Takk! :)
05.09.2012, 20:50
URL: http://wakeup.blogg.no/Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits